Weg met langdurige pijn!

Hernia
Slijtage
Verhoogde spierspanning
Scheuren
Verklevingen

Dinsdag 11 december om 19:30 uur 

Heb jij last van langdurige pijnklachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je andere pijn die je belemmert bij de dingen die je wilt doen? Ben je daardoor gestopt met werken of sporten?

Jij bent meer dan alleen je lichaam! En dat je langdurig pijn hebt, is geen toeval. Gelukkig is er wel wat aan te doen!

Karin van Gerner, auteur van het boek Ik Luister, was fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in langdurige pijn. Ze wilde mensen niet alleen helpen met de pijnbestrijding, maar ze wil weten waar de pijn vandaan komt en hoe de oorzaak verholpen kan worden. Met haar kennis en ervaring heeft ze vernieuwende en praktische informatie voor het verhelpen van jouw pijn.

Tijdens de lezing vertelt ze waarom pijn meer is dan een probleem in je lichaam. Ook geeft ze aan wat je kunt doen om pijn te verhelpen.

Een gezond en sterk lijf is een belangrijke basis om je prettig te kunnen voelen. Maar voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend. Wil jij je leven zonder pijn terug? Kom dan naar deze presentatie en hoor wat jouw mogelijkheden zijn.

De presentatie is voor iedereen die langdurige pijn heeft en die bereid is om daar zelf iets aan te doen. Ook voor mensen die te maken hebben met  pijnpatiënten, zoals partners, werkgevers en (medische) hulpverlening, zal deze presentatie verhelderend kunnen zijn.

Meld je hier aan voor gratis deelname:

Ja ik kom dinsdag 11 december 2018 om 19:30 naar de lezing bij Zuiver Geluk aan de Kleine A 5  in Zwolle.