Signeersessie van Karin van Gerner

Signeersessie van Karin van Gerner

Vrijdag 9 februari van 12:30 tot 17:30 uur.

Karin van Gerner

Na een korte introductie signeert Karin van Gerner haar boek “Ik luister”
Karin van Gerner:
“Uit mijn kennis en ervaring in de reguliere fysiotherapie, de grondbeginselen van de Ayurveda, de theorieën van John Sarno en Georgie Oldfield, vele boeken over oude (en nieuwe) wijsheden, de workshops die ik heb gevolgd en mijn ervaringen met het toepassen hiervan in mijn leven, heb ik mijn eigen theorie ontwikkeld over hoe het leven je spiegelt. Op deze kennis zijn mijn begeleiding en mijn workshops gebaseerd. Verder heb ik het boek Ik luister geschreven waarin ik mijn theorie beschrijf en hoe je dit in je leven kunt toepassen.

Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze meer kunnen gaan leven naar de mooie, unieke persoon die ze zijn.”

Ik luister:
“Ik luister” gaat over dat jij goed bent zoals je bent. Eerst wordt uitgelegd waarom dat zo is en vervolgens hoe je dat ook kunt gaan ervaren. Hiervoor moet je je bewust worden van wie jij diep van binnen bent en wat je diep van binnen wilt. Je wordt daarbij geholpen door wat je leven je spiegelt. Hiernaar kijken is vaak confronterend want het leidt je naar onzekere en angstige gevoelens, gevoelens die we meestal het liefst omzeilen. Maar als je bereid bent om het te doen en de keuzes in je leven erop te baseren dan zul je een innerlijke rust gaan ervaren en een liefde voor jezelf, je medemens en het leven. Dat is het gevolg van ervaren dat je goed bent zoals je bent.

Karin begint haar verhaal vanaf 12:30 uur. Verder kun je, om haar te spreken en te laten signeren, de hele middag binnen lopen.