Sandra Ogink

sandra oginkLeefblij_03 ladder

Mijn naam is Sandra Ogink-Tijs, geboren op 7 april 1981 te Deventer. Ik woon in Raalte met mijn man Rik en onze drie kinderen.

Ik werk als energetisch therapeut in mijn praktijk aan huis in Raalte. In de praktijk gebruik ik mijn passie voor het werken vanuit de natuur. Ik heb grote interesse voor natuurlijke stoffen en kruiden, maak energetische remedies (Symbiolics) en vele natuurlijke producten, ook helemaal op maat gemaakt indien gewenst. In mijn praktijk heb ik de Leefblij-methode ontwikkeld, gericht op de hooggevoelige mens. De Leefblij-methode is ontwikkeld vanuit de visie dat gezondheid en balans bereikt kunnen worden vanuit eenvoud. Alles is immers aanwezig bij jou! Het basisproduct is de Leefblij-ladder, een kaartje met daarop de 8 zinnen waarbij je jouw weg bewandelt naar balans, positieve energie en rust.

Ik beweeg mee met positieve energie via de Leefblij methode en geef door via mijn handen. Energie gaat snel, dus mijn werk geeft ook snelle resultaten welke als positief en krachtig ervaren worden.

In de winkel van Zuiver Geluk mag je kennismaken met de Leefblij-methode en ik heb een verkoopplek met oa. remedies, sprays, etherische oliƫn, pendels, biosensors en spirituele sieraden.