Sandra Ogink

sandra oginkLeefblij_03 ladder

 

Mijn naam is Sandra Ogink-Tijs, geboren op 7 april 1981 te Deventer. Ik woon in Raalte met mijn man Rik en onze drie kinderen.

Ik werk als energetisch therapeut in mijn praktijk aan huis in Raalte. In de praktijk gebruik ik mijn passie voor het werken vanuit de natuur. Ik heb grote interesse voor natuurlijke stoffen en kruiden, maak energetische remedies (Symbiolics) en vele natuurlijke producten, ook helemaal op maat gemaakt indien gewenst. In mijn praktijk heb ik de Leefblij-methode ontwikkeld, gericht op de hooggevoelige mens. De Leefblij-methode is ontwikkeld vanuit de visie dat gezondheid en balans bereikt kunnen worden vanuit eenvoud. Alles is immers aanwezig bij jou! Het basisproduct is de Leefblij-ladder, een kaartje met daarop de 8 zinnen waarbij je jouw weg bewandelt naar balans, positieve energie en rust.

Ik beweeg mee met positieve energie via de Leefblij methode en geef door via mijn handen. Energie gaat snel, dus mijn werk geeft ook snelle resultaten welke als positief en krachtig ervaren worden.

In de winkel van Zuiver Geluk mag je kennismaken met de Leefblij-methode en ik heb een verkoopplek met oa. remedies, sprays, etherische oliën, pendels, biosensors en spirituele sieraden. Op de vrijdag tussen 10.30 en 13.30 uur ben ik aanwezig en ben je welkom voor advies en voor onderstaande consulten, waarbij je bij elk consult een gratis Leefblij-ladder krijgt

Rolling stones healing-stoelmassage

Combinatie van healing en massage met rollende edelstenen op de massagestoel.

15 minuten 15 euro inclusief Leefblij-ladder

Voedingstest

Je wordt getest op intoleranties met behulp van de biosensor en er is ruimte voor vragen over voeding en het gebruik van supplementen.

15 minuten – 15 euro inclusief Leefblij-ladder

 Symbiolics remedie maken

Symbiolics zijn energetische middelen.

De basisset bevat 28 remedies met een eigen thema en bijbehorende symboliek, welke helend kunnen werken op lichaam en geest. We stellen een doel voor jou en hiermee een drankje samen uit deze remedies.

25 euro inclusief Leefblij-ladder en drankje