Rebalancing praktijk Dick Tulen

Ik heb mijzelf mijn leven lang veel opgelegd, waarvan ik dacht dat het van me verwacht en verlangd werd. Ik liep vast en voelde niet veel puf meer. Door een vriendin kwam ik bij een Rebalancer terecht. Daar kwam ik tot het inzicht dat ik oké ben en dat ik mijn gevoel mag leven. Als ik liefde voor mezelf voel en ervaar, heb ik voldoende basis om mijn leven vanuit mijn hart te leven. Steeds weer in contact met mijzelf en de ander. De ommezwaai die ik toen heb gemaakt is nog steeds verademend.

Rebalancing is lichaamswerk waarbij je op reis gaat, ondersteund door zelfonderzoek. Er wordt gebruik van gemaakt van verschillende ontwikkelde technieken zoals Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en Bio-energetica.

Je lichaam is geweldig. Het zorgt ervoor dat jij kunt (over)leven. Het geeft signalen af wanneer je bijvoorbeeld beter even rustig aan kunt doen. Tijdens het zelfonderzoek en het lichaamswerk ontwikkel je, en komen er, mogelijkheden om bewust te ervaren wat het lichaam laat zien.

Ruimte ontstaat door in contact met jezelf te zijn. Wat mag er op dit moment gevoeld en ervaren worden. Met behulp van de ademhaling en je aandacht, kun je naar elke plek in je lichaam reizen. Alles mag gevoeld worden, zonder oordeel, zonder vergelijken en zonder doel iets te moeten bereiken.

Ben je bereid in jezelf te investeren en is de tijd daar om jezelf te ontdekken?
Dan is rebalancing een unieke kans om je te verdiepen in wie je werkelijk bent.

Bij rebalancing mag en kan je in een veilige omgeving de uitdaging aangaan om onder begeleiding te onderzoeken wat er in je leeft, wat je patronen zijn en hoe je deze hebt ontwikkeld om in het leven te staan.

Net als de zon zich verhoudt tot de wolken, bepaal jij zelf wat je van jezelf laat zien. Het zal je opvallen hoeveel vrijheid en ruimte het geeft als je je bewust wordt van je gevoelens en wanneer deze helemaal geleefd mogen worden.

Laat je zien, schijn en leef met volle overgave!