Rotation

logo jan

Rotation is regelmatig van 10:00 uur tot 17.30 uur aanwezig. Je kunt dan in korte inloop sessies kennis maken met een therapievorm die Quantum Response wordt genoemd. Ook kunnen we daar als Rotation informatie geven over gezonde voeding, afslanken en dergelijke.

Om te laten zien wat Rotation, en met name Quantum Response*, voor jou kan betekenen hebben we 3 korte programma’s ontwikkeld:

  • Een vitaminen en mineralentest. Een test waarbij gekeken wordt naar tekorten maar ook naar overschotten. Omdat overschotten niet, zoals veel mensen denken, in alle gevallen via de urine het lichaam weer verlaten, kunnen deze net zo schadelijk zijn als te korten. We nemen bij deze test geen bloed af.
  • Een Chakra-analyse. Dit is een karakterbeschrijving aan de hand van de kleuren van de chakra’s (geen aurafoto). Deze krijg je op papier mee. Dit is tevens een bewustwordingsmodel. Met andere woorden: lees de beschrijving meerdere keren door, neem de informatie in je op en laat je onderbewustzijn er verder mee werken.
  • Een Chakra-balancering. Hierbij worden 2 chakra’s zodanig, met kleur en geluid, behandeld dat alle 7 hoofdchakra’s weer in balans gebracht worden.

Jan

Dit zijn slechts 3 van de vele analyse- en behandelwijzen die met Quantum Response mogelijk zijn. Zo hebben we kant en klare programma’s voor veel verschillende aandoeningen maar kunnen we ook de behandeling op een specifieke persoon toepassen (maat werk).

Dus loop op dinsdag even binnen en informeer wat we eventueel ook voor jou kunnen betekenen. Ook voor voedingsadviezen ben je van harte welkom.

*Bij een bio-energetische (Quantum Response) analyse handelt het enkel en alleen om kwalitatieve en geen kwantitatieve waarde metingen. De waarde geeft de bio-energetische resonantie weer die ten grondslag ligt aan de problematiek. Op grond van de uitslagen rust geen enkel klinisch bewijs.

rotation-jan-van-der-hout-avatar
Jan van der Hout