Ina Schipper

Ina Schipper

Onze huid is een spiegel van de ziel. Huidproblemen kunnen een uiting zijn van niet geleefde emoties. Zodra we onze innerlijke wereld begrijpen kunnen huidklachten verminderen.

Veel huidklachten vlammen op wanneer er stress en emoties zijn. Voorbeelden hiervan zijn eczeem, psoriasis en acne. Je huid protesteert, je emotie willen eruit, ze willen geleefd worden, ondanks dat jij denkt je emoties onder controle te hebben, of, het kan zijn dat je dit helemaal niet door hebt.

We gaan niet alleen kijken waar de angel zit van de emoties maar leren ook om dit te stroomlijnen, zodat dit in het heden geen rol meer hoeft te spelen. De oorzaak verander je niet, maar wel hoe je er mee omgaat.

Ook zijn goede producten van wezenlijk belang, vooral producten zonder gifstoffen en waar werkstoffen in zitten die werkelijk iets doen. Met mijn  achtergrond als schoonheidsspecialiste kan ik je hiermee goed van dienst zijn. Ik heb gekozen voor de Dr. Baumann producten, omdat deze aan de hoogst mogelijke criteria voldoen. Namelijk, zonder parfum, conserveringsmiddelen, minerale oliën en verdere schadelijke werkstoffen.

Voor meer informatie en deskundig advies over Dr. Baumann producten en/of Hypnotherapie ben je op donderdag welkom in de Zuiver Geluk concept-store in Zwolle. Hier kunt u ook op andere dagen terecht voor de Dr. Baumann producten.