Christine de Graaf

Christine de Graaf1

klanschalen

 

 

 

 

 

 

Massage is één van de eerste levensbehoefte van de mens. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van massages en healingen. Deze holistische manier van werken is er op gericht om de mens zich beter te laten voelen. Of je nu een klacht hebt of niet, massage of een energetische behandeling(healing) kun je altijd ondergaan. Sterker nog, je kunt beter je klachten voor zijn door je regelmatig te laten masseren/behandelen.

Het doel van massage en healen is: het zelfgenezend vermogen van de mens aan te spreken. Door het opheffen van blokkades gaat energie vrij stromen, zodat weerstanden verdwijnen en levensvreugde toegelaten kan worden.

Wat je in de winkel kan ervaren?

Stoelmassage:

Stoelmassage is een massage, waarbij de klant op een speciale stoel zit. Deze massage is gericht op het ontspannen van de spieren in het gebied van nek, schouders en rug. In deze ontspannen houding is behandeling van dat gebied heel goed mogelijk. De massage wordt gekleed uitgevoerd.

Klankschaalmassage:

Klankschaalmassage is een massage die een intense ontspanning teweeg kan brengen. Trillingen van de aangeslagen schalen die op en om het lichaam staan, verplaatsen zich heel gemakkelijk door ons lichaam omdat we voor 70% uit water bestaan. De combinatie van trilling en klank brengt het lichaam in een diepe ontspanning en daardoor komen we in balans. Het spreekt ons vertrouwen en lichaamsbewustzijn weer aan.

Holistic Pulsing:

Holistic Pulsing, ook wel wiegende massage genoemd, is een bijzondere manier van masseren. Je ligt gekleed op de behandeltafel en wordt door mijn handen bewogen op een wiegende manier. Ik stem me af op het ritme dat van jou is, de bewegingen kunnen klein of groot zijn. Golvende bewegingen, rollende, strekkende bewegingen horen er ook bij. Door het ritmische bewegen stopt het denken en komt het lichaam snel tot rust. Tijdens een pulssessie worden alle organen, cellen, weefsels en spieren in beweging gezet. Werkelijk alles wordt aangeraakt. Dit werkt koesterend en nodigt het lichaam uit tot zijn oorspronkelijke staat. De kracht van Holistic Pulsing zit in de zachtheid van deze werkwijze en de acceptatie van dat wat er is.