Nieuws

Hoe weet je of en vooral welke edelsteen goed voor je is?

Stenentesten

Met Quantum Response meten we je frequentie.
Deze wordt vergeleken met de frequentie van een grote hoeveelheid verschillende stenen.
Hieruit komt een top 3 van stenen die het best resoneren.
Hierbij staat ook het percentage van belangrijkheid.
Het resultaat wordt uitgeprint met ook de beschrijving van de betreffende stenen.

De kosten voor het testen van stenen is € 5,-  excl. steen.

Deze test doen we op dinsdag

Veilig schoenen passen!

De speciaal voor Zuiver Geluk ontwikkelde barefootschoenendesinfectiekast vermindert de verspreiding van gevaarlijke micro-organismen in de schoenen met een gepatenteerd systeem. Met het snelle, UVC zuiveringssysteem worden de schoenen na het passen ontdaan van een groot aantal micro-organismen zoals virussen, bacteriëen en schimmels. Het passen van deze schoenen bij Zuiver Geluk is daardoor volkomen veilig.

Desinfectie met hoogenergetisch UV-C licht is bewezen effectief en veilig. Dit wordt o.a. gebruikt voor ons drinkwater om eventuele ziektekiemen te verwijderen. Ook wordt UV-C gebruikt bij het reinigen van operatie-instrumenten.

Zuiver Geluk op de Zeldzaam Mooimarkten

Met Zuiver Geluk zijn we vaste partner geworden van de Zeldzaam Mooimarkten.

We krijgen ons eigen gedeelte met onze eigen sfeer, die overigens goed aansluit bij de Zeldzaam Mooimarkt. Een markt met, zoals de naam al zegt, mooie en bijzondere producten. De markten zijn goed verzorgd en druk bezocht. Heel fijn dus dat wij daar bij kunnen aansluiten!

Verder lezen Zuiver Geluk op de Zeldzaam Mooimarkten

Je eigen Visionboard maken

Ga creatief aan de slag met je verlangens

Wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Een visionboard is een manier om wensen, dromen en verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld haal jij je binnenste naar buiten en geef je het vorm op papier. Hoe krachtig is dat? Plaatjes zeggen immers meer dan 1000 woorden en je hersenen werken het meest krachtig met beelden. Een visionboard maken, activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze stap voor stap werkelijkheid te maken.

Verder lezen Je eigen Visionboard maken