Nieuws

Blotevoetenwandelingen: Ga je mee?

Ook dit najaar organiseren we weer blotevoetenwandelingen. Op zondag 22 september en zondag 13 oktober. Een geweldig moment om je eerste stapjes op blote voeten te zetten.

Waar en hoe laat?
We verzamelen om 10.00 uur in Herberg Molecaten en starten rond 10.30 uur de wandeling. Omdat het voor velen de eerste keer is, zullen we rustig lopen. Tussendoor geven we tips en info over het lopen op blote voeten. De duur van de wandeling zal ongeveer een uur zijn. Hiervoor betaal je op de dag zelf een kleine bijdrage van € 7,50 (incl. een kop koffie of thee).

Aanmelden kan via het contactformulier.
Lees verder Blotevoetenwandelingen: Ga je mee?

Je eigen Visionboard maken

Ga creatief aan de slag met je verlangens

Wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Een visionboard is een manier om wensen, dromen en verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld haal jij je binnenste naar buiten en geef je het vorm op papier. Hoe krachtig is dat? Plaatjes zeggen immers meer dan 1000 woorden en je hersenen werken het meest krachtig met beelden. Een visionboard maken, activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze stap voor stap werkelijkheid te maken.

Lees verder Je eigen Visionboard maken

Leer zelf werken met een klankschaal

zaterdag 25 aug. van 10:30 tot 12:30

De workshop: Leer zelf werken met een klankschaal wordt gegeven door Christine de Graaf.
Christine heeft diverse opleidingen gedaan om zich te specialiseren in het werken met een klankschaal. Bij Erik Karsemeijer heeft zij de opleiding gevolgd en zij werkt volgens het principe van Peter Hess uit Duitsland. Zij is in het van een certificaat dat Europees erkend is.
In haar praktijk geeft Christine o.a. klankschaalmassages en klankmeditaties.  Lees verder Leer zelf werken met een klankschaal