Introductiedag KinderReiki

zaterdag 19 mei van 10:00 tot 16:00

Al gedurende langere tijd houden de kinderen van nu ons bezig. Speciaal de kinderen die zich niet goed staande kunnen houden in de drukke wereld van de laatste jaren.

Doelgroep:

Hooggevoelige, heldervoelende , helderwetende of helderziende kinderen vanaf 7 jaar die niet goed om kunnen gaan met hun gaves. Vaak wordt een kind bang als hij of zij de gevoelens, pijn of stemmingen van andere mensen (volwassenen en kinderen) oppikt en weet daar niet zo goed mee om te gaan, of je kind “ziet” een overleden familielid of een gids of “licht” dat anderen niet zien. Dit kan best angstaanjagend zijn. Kinderen die erg nieuwsgierig zijn geworden naar Reiki-energie en het eigenlijk zelf ook graag willen leren zijn natuurlijk van harte welkom. Ook zij zijn in hoge mate sensitief, omdat ze de behoefte hebben aan deze energie.

Reiki behandeling voor kinderen

Kinderen kunnen heel goed met Reiki behandeld worden. Reiki vergroot op natuurlijke wijze het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Kinderen hebben nog van nature Reiki. Moedig je kind daarom aan de handen op zichzelf te leggen zo vaak hij/zij maar wil of op andere gezinsleden of vriendjes wanneer ze pijn hebben. Zo groeit je kind op met Reiki.

Denk je aan een Reiki behandeling maar vraag je je af of het geschikt zou zijn voor je kind? Wellicht herken je iets in één of meer van deze vragen:

  • Heeft je kind slaapproblemen of nachtmerries?
  • Huilt je baby zonder duidelijk aanwijsbare reden?
  • Is je kind erg druk?
  • Heeft je kind gedragsproblemen?
  • Is je kind stil, teruggetrokken en onzeker?
  • Is je kind alweer verkouden?

Het is prachtig om te zien hoe volledig een kind zich kan openen voor het wonder van Reiki. Vaak vinden kinderen Reiki zeer prettig.

Ze gaan door Reiki veel beter in hun vel zitten en komen meer met beide voeten op de grond te staan.
Ze voelen duidelijker wat ze willen en het zelfvertrouwen neemt toe zodat ook de onzekere kinderen meer voor zichzelf op durven komen. Angst verdwijnt naar de achtergrond of zelfs helemaal en het kind zal steeds duidelijker gewoon kunnen zijn wie het is.
Door Reiki voelen de ouders ook minder zorgen.
 

Het gaat hier om Liefde, Licht en Kracht.

Reiki cursus voor kinderen
Er is een cursus Reiki I voor kinderen.

Om te kijken of het ook voor jouw kind iets is hebben we deze introductiedag. De kosten voor deze introductie zijn €15,= en duurt ongeveer 30 minuten. Ieder heel uur starten we.