Blotevoetenwandelingen: Ga je mee?

Ook dit jaar organiseren we weer blotevoetenwandelingen. Op zondag 19 april en zondag 28 juni. Een geweldig moment om je eerste stapjes op blote voeten te zetten.

Waar en hoe laat?
We verzamelen om 10.00 uur in Herberg Molecaten en starten rond 10.15 uur de wandeling. Omdat het voor velen de eerste keer is, zullen we rustig lopen. Tussendoor geven we tips en info over het lopen op blote voeten. De duur van de wandeling zal ongeveer een uur zijn. Hiervoor betaal je op de dag zelf een kleine bijdrage van € 7,50 (incl. een kop koffie of thee).

Aanmelden kan via het contactformulier.

Door wie?

Samen met de distributeur van Leguano barefoot schoenen en de voetspecialist nodigen we je van harte uit om blootsvoets of met barefootschoenen door het bos te wandelen.

Dick Tulen, distributeur van Leguano barefoot schoenen. Als lopen op blote voeten een stap te ver is of lijkt, is er de mogelijkheid om eerst te ervaren hoe het op minimalistische schoenen voelt? Hij neemt een aantal kratten met proefschoenen van Leguano mee. Deze kunnen gebruikt worden voor je eerste ‘blootsvoets’ ervaring. Natuurlijk ben je ook welkom op je eigen barefoot schoenen.

Jan van der Hout, Storemanager van Zuiver Geluk Conceptstore, verkooppunt van Leguano in Zwolle. Jan is daarnaast energetisch- (quantum response) therapeut en heeft al jaren ervaring met lopen op barefoot schoenen en de energetische voordelen hiervan.

Robin Captijn is paramedisch therapeut. Afgelopen jaren heeft hij zich met bijscholing gespecialiseerd als voetspecialist. Als je het over voetproblemen hebt, moet je anders gaan denken is zijn filosofie. Hij is erbij als vraagbaak over voetklachten en het natuurlijk bewegen op zich.

Heb jij zin om op blote voeten mee te lopen?

Ben je op 1 van deze dagen niet in de gelegenheid om mee te wandelen maar wil je wel meer weten over het lopen op blote voeten (of Leguano’s)? Dick is regelmatig te vinden bij Zuiver Geluk Conceptstore in Zwolle. Wil je hiervoor een afspraak maken geef dit dan aan op het contactformulier samen met je contactgegevens. Hij neemt dan contact met je op.

Aanmelden blotevoetenwandeling

Laat je inspireren en vind jouw geluk!